Zaki Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Siemka mam kompa od września i wszystko śmigało dobrze jednak od około 3tygodni, gdy włączyłem kompa to zaczął mi wyskakiwać "blue screen" i gry, które wcześniej mi się nie zacinały na tych samych ustawieniach zaczęły mi się zacinać. Zobaczyłem w GPU-Z, że magistrala przestawiła się z x16 na x1, jak to odkręcić ?? Mobo: Gigabyte GA-EP35-DS4 GPU: Nvidia GeForce 9600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 W bios będziesz miał odpowiednią opcje. Możesz zrobić też tak że przywrócisz bios do fabrycznych ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 W bios będziesz miał odpowiednią opcje. Możesz zrobić też tak że przywrócisz bios do fabrycznych ustawień. raz juz probowałem przywrocic do fabrycznych ustawien to zdaje mi sie ze wtedy to nie pomoglo... a co do opcji w biosie to nie moglem tak owej znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 w biosie masz ustawienie czestotliwosci pcie. standartowo 100 daj 105 i dopiero oc. jak jest na 100 to czasami przeskakuje na x1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaki Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 dobra juz wszystko jest ok, wystarczylo wypiac karte z slotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...