wanka Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Problem polega na zlym wyswietlaniu grafiki, widac cos jakby smugi albo jakies pasy w 3DMarku 2001 SE i w grach. Sterowniki to Catalysty 3.2 DirecX 9.0a. Zazanaczam ze 3DMark 2001 SE nie wiesza sie tylko zle wyswietla grafike. Nie stosuje podkrecania. Co moze byc problemem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 A odkrec grafike ponizej standardu lub podmuchaj jakims wiatrakiem na pamieci karty. IMHO to artefakty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Kurde mam to samo ...a karta nowa ( :?: ) ze sklepu Niektórzy twierdza ze to zasilacz ...mam 300w i tylko we flashponincie ,a gram jescze w Morrowinda na fullopcjii i w IŁA i tam sie sic nie dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Kurde mam to samo ...a karta nowa ( :?: ) ze sklepu Niektórzy twierdza ze to zasilacz ...mam 300w i tylko we flashponincie ,a gram jescze w Morrowinda na fullopcjii i w IŁA i tam sie sic nie dzieje 300 ale jakiego producenta ? Bo 300 u codegena czy megabajta to koło 250 pewno albo i mniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 no dobra ale dlaczego nie wywala sie zawsze tylko przy jednej grze jak na razie może jakiś programik do stresowania karty ktoś poleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...