lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Obiecałem że napiszę co sobie kupiłem.. :) Więc: Duron 1300 ;) MSI kt3v (Via kt 133) z 6 kanałowym dźwiękiem!! :) 256 MB DDR (no name) HD 40 GB Caviar z 8MB cache i 3 lata gwarancji GF 4 MX 440 64 MB DRAM (128 bit) i jeszcze obudowe foxconna a wszystko dopełnia monitor LCD :) - LG L1510s :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Obiecałem że napiszę co sobie kupiłem.. :) Więc: Duron 1300 ;) MSI kt3v (Via kt 133) z 6 kanałowym dźwiękiem!! :) 256 MB DDR (no name) HD 40 GB Caviar z 8MB cache i 3 lata gwarancji GF 4 MX 440 64 MB DRAM (128 bit) i jeszcze obudowe foxconna a wszystko dopełnia monitor LCD :) - LG L1510s :) W podpisie chipset dobry a tu KT 133 !!! ;) Krętnąłeś go trochę ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 KT333 of course :) nie wiem skąd mi się to 133 wzięło!! :) może dlatego że na starej płycie MSI mam kt133a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nic nie kręciłem - po przejściu z 350 MHz jestem zadowolony szybkościąi na razie nie kręce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nic nie kręciłem - po przejściu z 350 MHz jestem zadowolony szybkościąi na razie nie kręce :) Zobacz chociaż na ile się budzi ... nie jesteś ciekawy ?? Ja jestem miałem D1200 i budził się nawet na 1570MHz - i zastanawiam się czy D1300 też się nieźle kręci ... (może złożę 2-go kompa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nic nie kręciłem - po przejściu z 350 MHz jestem zadowolony szybkościąi na razie nie kręce :) Zobacz chociaż na ile się budzi ... nie jesteś ciekawy ?? ciekawość to 1 stopnień do piekła ;) pewnie że jestem ale jak wydałem parę dni temu kupę kasy na komputer i się zapożyczyłem u znajomych to mam pewne obiekcje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nic nie kręciłem - po przejściu z 350 MHz jestem zadowolony szybkościąi na razie nie kręce :) Zobacz chociaż na ile się budzi ... nie jesteś ciekawy ?? ciekawość to 1 stopnień do piekła ;) pewnie że jestem ale jak wydałem parę dni temu kupę kasy na komputer i się zapożyczyłem u znajomych to mam pewne obiekcje ;) Przeca jest gwarancja ;) Durnie twarde są :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nic nie kręciłem - po przejściu z 350 MHz jestem zadowolony szybkościąi na razie nie kręce :) Zobacz chociaż na ile się budzi ... nie jesteś ciekawy ?? ciekawość to 1 stopnień do piekła ;) pewnie że jestem ale jak wydałem parę dni temu kupę kasy na komputer i się zapożyczyłem u znajomych to mam pewne obiekcje ;) Przeca jest gwarancja ;) Durnie twarde są :D A ja nie mówię że się coś zepsuje ;) tylko że na razie się nie mogę przemóc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ja nie mówię że się coś zepsuje ;) tylko że na razie się nie mogę przemóc :) Nigdy nie kręciłeś ?? Nie mogłeś zatem połknąć bakcyla ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Kręciłem tylko stary sprzęt (właśnie ten 350 chodził na 400 (niedużo ale stabilnie)). Jak ten się zestarzeje to pogadamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...