Skocz do zawartości
global

Brac czy nie???

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepie tweaka jest WinFast A250LE GF4 Ti4200 64MB DDR TV DVI za 799zl!!!! Cena zaskakujaco niska :) Ale waham sie czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> winfasta czy gainwarda 4200 64 mb sa w podobnej cenie ale gainward bez tv out :( Wiec mam pytanko: brac winfasta czy tego gainwarda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sklepie tweaka jest WinFast A250LE GF4 Ti4200 64MB DDR TV DVI za 799zl!!!! Cena zaskakujaco niska :) Ale waham sie czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> winfasta czy gainwarda 4200 64 mb sa w podobnej cenie ale gainward bez tv out :( Wiec mam pytanko: brac winfasta czy tego gainwarda?

To zależy od ciebie. Ja zawsze biorę sprzęt leprzej firmy, nawet jakby był słabszy - czyli ja wziąłbym Gainwarda.

Ale jak nie zależy ci na dobrej firmie to bierz Winfasta.

Ja biorę zawsze od lepszych firm, bo są lepiej wykonane, trudniej je uszkodzić i lepiej się kręcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy od ciebie. Ja zawsze biorę sprzęt leprzej firmy, nawet jakby był słabszy - czyli ja wziąłbym Gainwarda.

Ja biorę zawsze od lepszych firm, bo są lepiej wykonane, trudniej je uszkodzić i lepiej się kręcą.

Sorry varrol ale nie moge sie zgodzic z twierdzeniem ze winfast nie jest "dobra firma", ba ... niektorzy powiedza ze jest lepszy od Gainwarda ... ma o wiele wieksza renome w Polsce niz Gainward :)

Choc osobiscie,z 2 takich samych kart, bralbym Gainwarda ... zarombiscie sie krecą (choc winfasty niewiele im ustepuja)... to w tym wypadku bralbym karte z TVoutem ... winfast.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgadzam sie, że Gainward jest lepszy od Winfasta. Nie potrafiłbym ocenić. Ten pierwszy lepiej się kręci, ale to wdłg mnie nie wszystko. Ludziska zachłysneły się tą firmą i już nie mpamiętają jak jeszcze dwa lata temu the best of the best był leadtek miał renomę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Leadtek to dobra firma. Może nie jest do ASUS, ale jest to dobra karta. Miałem parę Leadtek'ów i było zawsze ok. Zresztą różnica pomiędzy Gainward'em, a Leadtek'iem jest taka, że firmy nastawiły się na innych klientów. Gainward robi karty dla miłośników O/C, a Leadtek dla wszystkich. Zresztą jak dla mnie Leadtek'i też dobrzę się kręcą....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zgadzam sie, że Gainward jest lepszy od Winfasta. Nie potrafiłbym ocenić. Ten pierwszy lepiej się kręci, ale to wdłg mnie nie wszystko. Ludziska zachłysneły się tą firmą i już nie mpamiętają jak jeszcze dwa lata temu the best of the best był leadtek miał renomę...

XPit ... niby poczatkujacy uczestnik a jak mądrze mówi :)))

czytasz mi w myslach ... ja kupowales kompa to tez mi czytałes ??? :)))))

Witaj na forum kolejny Duronku na 8KHA, z GF256DDR (CLAP ?) :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja powiem coś jeszcze. gdzieś wczoraj zapodałem linka że ten gainward ma do bani pamięci mimo że erontechy 3.6 to w porównaniu do hynix 4 jakie sa na prolinku to ustają w przedbiegach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...