Gość lolwesoly Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Siemka Pisze ten temat poniewaz mam plyte glowna gam61pme-s2 i wersje biosu f2. Producent w dziale sterowniki podaje nowa wersje f3, i tu pytanie- wgrywac nowy czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Z tego co widzę to ten bios dodaje obsługę kilku procków X3/X4 ( 65 nm Agena / Toliman 65/95 W ) . Jak ich nie będziesz montował w kompie to raczej nie warto zmieniać . Chyba że dla większego OC , czasami sie może zdarzyć że nowy bios poprawia OC ( większe HTT , tudziesz max. takty większe ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Jeżeli umiesz to zmieniaj - chociażby dla własnej satysfakcji :wink: , a jeżeli nie to lepiej nie ruszaj... Oprócz obsługi nowych CPU chyba nic więcej nie zmienia (nie napisali) ale kto ich tam wie :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 zmienilem z f2 na f3f i posluzyl mi do tego @BIOS lecz po zmianie komp nie ciekal jak nalezy, cielo mi sie wszystko i wogule to zmienilem na stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidox Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 napisz dokładniej jakie wystąpiły problemy - co się cieło? (gry czy programy itd.) i co masz na myśli przez "i wogóle"? tak btw. ja nigdy na żadnej płycie nie miałem czegoś takiego - sprawdziłeś w biosie po wgraniu nowego czy jest dobrze wszystko ustawione? w jakim stanie jest jest OS? czasem format potrafii zdziałać cuda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...