xanotol Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam! Jako, iż nie znam się na tych wszystkich częściach do komputera, więc mam do was małe pytanko. Możecie mi powiedzieć co sądzicie o tym procesorze? Daje rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Możemy powiedzieć, że jest to procesor marki AMD, model Athlon 64 X2, ma 2 fizyczne rdzenie, a oznaczony jest symbolem 5000+. Jego taktowanie natomiast wynosi około 2600MHz. Procesor daje rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Procesor dobry do internetu, filmów HD, nie których gier. Chociaż znajdą się masochiści ( ja ), którzy grają na tym procku w najbardziej wymagające gry. Możemy powiedzieć...Ja jeszcze powiem, że to jest 65nm ( bo ma 2.6GHz ) i TDP jego to 65W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Chociaż znajdą się masochiści ( ja ), którzy grają na tym procku w najbardziej wymagające gry. Znam gościa który gra w GTA IV oraz kilka godzin dziennie w Far Cry 2 i Crysisa, na X2 3800+ :) @do autora tematu: Procesor daje radę w zdecydowanej większości zastosowań domowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Jasne że daje radę (patrz sig) i do tego bardzo fajnie się kręci. Mój poleciał na 3,4GHz na 1,42V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...