Skocz do zawartości
mietek941

Nvidia Geforce 7300gs Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

czy sterowniki do nvidia geforce 7300 gs (82.65) mogą powodować problem tu opisany ? : http://www.forumpc.pl/index.php?showtopic=72983

Głównie chodzi mi o to ,że gdzieś przeczytałem że ta wersja sterowników (82.65) została wycofana, czy to prawda i czy można jej czymś zastąpić ??. POMOCY!!!

i ktoś mi odpisał że :

przeczytalem caly twój temat -250v chyba masz za slaby tan zasilacz

ja w swoim ,przy tej karcie mialem 400 v

i to jest chyba przyczyna zwiechy ,to jedyne co mi przychodzi do glowy

czyli chodzi o ten kabel zasilający, który podłączam do kompa i gniazdka,czy o to co jest w środku w komputerze ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że gdzieś przeczytałem że ta wersja sterowników (82.65) została wycofana, czy to prawda i czy można jej czymś zastąpić ??. POMOCY!!!

Szybciutko na strone nvidii, i pobierz sterowniki oznaczone numerkiem 181.22 ( czyli najnowsze, podpisane cyfrowo ).

przeczytalem caly twój temat -250v chyba masz za slaby tan zasilacz

ja w swoim ,przy tej karcie mialem 400 v

i to jest chyba przyczyna zwiechy ,to jedyne co mi przychodzi do glowy

no no 250 voltów, to chyba sporo xD Rozumiem, że masz 250W? Podaj całą konfigurację, nazwę i moc zasilacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi