b4rtx Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Witam. A wiec tak jak w temacie mam problem z moja grafika, a dokladnie chodzi o wyskakujace paski artefaktów ktore pojawiaja sie juz od poczatku wlaczania komputera. Karte mam juz prawie 2 lata, dzisiaj bylo wszsytko wpozadku do momentu az odpalilem sobie CoDa4 i po paru chwilach pojawilo sie to dziadostwo. :angry: Odkurzyłem caly sprzet, zrobilem system, przeinstalowalem stery i nic nie dalo.... A wiec czy zostal tylko serwis?? Czy moze sprobowac czegos innego? Czekam na rady i pozdrawiam... Obraz na monitorze juz po uruchomieniu systemy wyglada tak: http://img299.imageshack.us/my.php?image=grpq6.jpg Edytowane 15 Lutego 2009 przez b4rtx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Wygląda na uszkodzoną kość / kości pamięci. Edytowane 16 Lutego 2009 przez pichu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rtx Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Juz go wyslalem na gware, wiec temat przedawniony i mozna zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...