kubolin Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 witam mam problem jakie ma maksymalne napięcie ramu płyta FOXCONN M61PMV bo chciałbym kupić do niej pamięci OCZ 4GB DDR II 1066 Reaper hpc tylko nie wiem czy będą działały z nią bo standardowe napięcie płyty dla pamięci to 1.8v a ta pamięć potrzebuje minimalnie 2.1v może ktoś wie jakie jest maksymalne napięcie tej płyty na ram bo przeszukałem już dużo stron i nic nie znalazłem za pomoc dzięki pozdrawiam kubolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Dostępne opcje to: Default, -0,15V, -0,1V, -0,05V i +0,05V. Generalnie to kupowanie jakichkolwiek lepszych pamięci do tej płyty mija się z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) czyli ile można dać maksymalnie bo nie wiem czy te pamięci będą działały to jakie pamięci do tej płyty polecacie?? Edytowane 16 Lutego 2009 przez kubolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Jakiekolwiek tanie pamięci - Goodram, Kingston, Apacer. Edytowane 16 Lutego 2009 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Osobiście polecam i używam: http://www.agito.pl/ddr-2/kingmax-ddr2-102...607.328270.html Wszystko to samo, ale na niższym napięciu, 1,8v. P.S. W piątek zamówiłem kolejne 2GB i właśnie czekam na kuriera :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 no dobra ale i tak powiedzcie mi jakie jest max napięcie co do tych kingmax to też ich używam tylko w ddr1 i uważam że to dobre pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...