MacOSek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Sesja (poprawkowa) trwa, więc z nudów zakładam nowy temat ;] Podawajcie swoje typy na najlepsze okładki tej generacji. Wiem, że czasem ciężko wybrać jednoznacznego zwycięzce, więc umówmy się, że podajemy 5 pozycji :) Preferowane są gry, które posiadacie/posiadaliście w swojej kolekcji, aczkolwiek nikt nikogo bić nie będzie za inne tytuły ;) Po prostu nie chciałbym, aby pojawiały się tu okładki gier, w które nikt nie grał. Np jakieś dziwaczne, japońskie produkcje na Wii ;] edit: Aha, zamieszczamy okładki gier, które już wyszły! Później zrobi się podsumowanie i zobaczymy jaka gra najczęściej pojawiała się w waszych głosach. No to zaczynamy. MOJE TOP 5: Miejsca (poza 1. ;) ) przypadkowe A tu dla odmiany najgorsze pudełko jakie miałem: Wygląda jak jakiś tani produkt typu "wyprodukowano dla Biedronki" ;) ------------------------------------------------------- Najlepsze okładki: 5 głosów:- BioShock - GTA IV 3 głosy:- Burnout Paradise - CoD 4 - Mass Effect 2 głosy:- Battlefield: Bad Company - Gears of War 2 - Metal Gear Solid 4 1 głos:- Dead Space - Devil May Cry 4 - Fallout 3 (ek) - Forza 2 - Killzone 2 - Left 4 Dead - Lost Odyssey - Midnight Club: Los Angeles - Mirror's Edge - Motorstorm - Resistance 2 - Silent Hill: Homecoming - Star Wars: The Force Unleashed - Tomb Raider: Underworld Najgorsze okładki: 3 głosy:- Orange Box 2 głosy:- Devil May Cry 4 - SoulCalibur 4 1 głos:- Left 4 Dead - Mirror's Edge No dalej, głosować ;) Edytowane 18 Lutego 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Burnout: Paradise Bioshock Modern Warfare BF: Bad Company GOW 2 L4D Najgorsze to chyba Mirror's Edge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Burnout: Paradise Bioshock Modern Warfare BF: Bad Company GOW 2 L4D Miało być 5 ;) Wrzucajcie też miniaturki, chociaż te których nie ma jeszcze w temacie. Nie każdy wie jak dana okładka wygląda. Do gier na iksa okładki łatwo znaleźć na 3222234[/snapback] Najgorsze to chyba Mirror's Edge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Najlepsze pudełko jakie miałem to to z ek Fallouta 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Moim zdaniem 5 propozycji to za dużo :). Ja mam jedną najlepszą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Mi najbardziej podobała sie okładka TR:Underworld. Gra bez rewelacji, ale cover - majstersztyk. Najgorsza: za mistrza ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wnt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Zdecydowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Dla mnie Bioshock, Burnout: Paradise i GTA4. Mass Effect tez daje rade. Lost Odyssey mi sie tez podoba (a dodatkowo zdobywa nagrode za najlepiej pomyslane pudelko wieloplytowe ;) ): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie sie te podobaja i w te gralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 nominacja Za -japonski klimat -oldschoolowy feeling przypominajacy mi pierwszego mgs'a -styl -charakterystyczna kreske Shinkawy -za to ze poprostu kocham mgs'a ;] Inne naj Bioshock Bad Company Burnout GTA IV worst Orange Box Soul Calibur IV Left 4 Dead DMC 4 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Odnośnie MGS4, to podoba mi się to pudełeczko z limitowanej edycji: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 GTA IV CoD4 Killzone 2 Gears of War 2 Mass Effect najgorsze? Orange Box i Devil May Cry 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Killzone 2Miały być gry, które już wyszły ;) Ale dobra, wliczam Killzona też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) BEZKONKURENCYJNA I JEDYNA W SWOIM RODZAJU!!!!!!!!!! :D :lol2: Tak na serio to te mi się podoba No i zło w najczystszej postaci, było kilka wersji tej okładki. ta raczej nie pokaże się u nas. Edytowane 18 Lutego 2009 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Jeżeli mają być te, które mamy to: MGS4 i MotorStorm. I obie są imo dobre, aczkolwiek MGS to MGS ;) Edytowane 18 Lutego 2009 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...