djmusik Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 pomocy chce kupic jak najlepsza paste do chlodzenia cpu i nietylko. posiadam karakulum ktore lezy i czeka na paste. a jestem maniakiem stopni wiec chcialbym aby byla ona jak najlepsza i jak najlepiej przewodzila zeby temp mocno spadla... macie jakies propozycje ?? ja jestem za arctic silver 5 ale jest moze jeszcze cos lepszego a niewiem ???????? z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 posiadam karakulum :kijem: :roll: Polecam Arctic Cooling MX-2- wydajna, w miarę łatwo się rozprowadza. Niektórzy pewnie będą polecali Zalmana STG, który owszem jest wydajny ale po pewnym czasie wysycha i traci właściwości. Ale jeśli jesteś takim maniakiem jak mówisz to najlepszym wyborem będzie dla Ciebie IC Diamond 7 i Coolaboratory Liquid. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) pomocy chce kupic jak najlepsza paste do chlodzenia cpu i nietylko.Arctic Silver 5 Poza tym wyszukiwarka nie gryzie - temat był wałkowany wiele razy Edytowane 16 Lutego 2009 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 pomocy chce kupic jak najlepsza paste do chlodzenia cpu i nietylko. posiadam karakulum ktore lezy i czeka na paste. a jestem maniakiem stopni wiec chcialbym aby byla ona jak najlepsza i jak najlepiej przewodzila zeby temp mocno spadla... macie jakies propozycje ?? ja jestem za arctic silver 5 ale jest moze jeszcze cos lepszego a niewiem ???????? z gory dzieki za odpowiedzi. To chyba chlodzenia pomyliles.... 1 - karakorum nie karakulum 2 - TR ma ciut lepsze rozwiazania, drozsze, ale lepsze, wiec dla maniaka lepsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmusik Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 To chyba chlodzenia pomyliles.... 1 - karakorum nie karakulum 2 - TR ma ciut lepsze rozwiazania, drozsze, ale lepsze, wiec dla maniaka lepsze ;] posidam juz 1 wiec... i czytalem wszedzie pisza ze as5 wiec pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Imfo najbardziej optymalna jest obecnie MX-2. Mam Ceramique, AS5 i MX2 i jakkolwiek Ceramique sporo odstaje od dwóch kolejnych to już między nimi różnice są minimalne. MX5 jest lepsza bo nie przewodzi nie wysycha jest jej dużo więcej oraz jest minimalnie wydajniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 A może OCZ FREEZE, całkiem nieźle wypada w testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja mam zalmana i jestem z niego zadowolony, bardzo łatwo się go nakłada :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...