Szymon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Mam pytanko, chcialbym sobie zrobic update firmware`u w mojej SL45i a potem ewentualnie jeszcz jakies mody. Tylko powstaje problem utraty gwarancji i teraz mam ptanie. Teraz mam wersje 55v jezeli ja sobie zgarm i zrobue update na 56v a po ewnetualnej awarii czy cos zmienie sobie z porotem na 55 to czy w serwisie sie kapna? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zazwyczaj sprawdzaja tylko czy telefon nie zostal zalany albo uszkodzony technicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 jezeli uda ci sie zmeinic, to nie ;] o ile pamietam nie ma mozliwosci sprawdzenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 łooo no to teraz przezylem chwile grozy :]. Czytam o tym od poludnia :] sciagnalem jakis badziwewiacki program zSiemenz wczyatlem jakiegos flash`a i dawaj :]. Wgralo sie. [gluteus maximus] telefon nie reaguje :] kompletnie. Ale zachowalem zimna krew :) sciagnalem inny :]. Ktory wyglada bardziej prof :] winswup32 ...jeszcze raz i dal rade :] dziala. Mam versje v56 - moze w koncu pozbede sie tegi milego wieszania sie komory :] i java podobno szybciej chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 a skad mozna zassac oprogramowanie do komorek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 zalezy do jakiej. Trzeba szukac :] www.google.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...