KaxxL Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Ile w Polsce moze kosztowac taka kurtka? Dzieki za odpowiedz, cena 300zl jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie jest to jakiś wysoki model, więc sądzę iż wyprzedawany jest w oosa za ok 40 dolców w takim TJ MAXXie. A że w Polandii tego nie ma to już inna bajka, aczkolwiek 200zł brzmi bardziej rozsądnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 A czy to nie jest tak, że wszystkie softshelle i polary TNF w granicach 200 PLN (niektóre poniżej 300 PLN) są podróbami? Nie wiem w jakim celu pytasz, ale jeśli zamierzasz to sprzedawać, to najpierw sprawdź dokładnie czy porównujesz z oryginałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Orginal na 100%. Pytam bo kurde nie wiem czy wsadzac w to kase czy nie... korci mnie troche ale z drugiej strony nigdy ubran na allegro nie sprzedawalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Nie jest to jakiś wysoki model, więc sądzę iż wyprzedawany jest w oosa za ok 40 dolców w takim TJ MAXXie. A że w Polandii tego nie ma to już inna bajka, aczkolwiek 200zł brzmi bardziej rozsądnie.Miałeś oczywiście na myśli TK MAXXa, jak się domyślam :wink: pzdr EDIT Heh no popatrz, w życiu bym nie pomyślał :D Edytowane 17 Lutego 2009 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) Ne e :) W UK jest TK MAXX w oosa jest TJ MAXX :] ten sam parent company though ;) Edytowane 17 Lutego 2009 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...