Gość Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam Poszukuję działających sterowników dźwięku do wyżej wymienionej mobo. Zainstalowałem nawet od nowa winde SP3 i sterowniki STĄD Niby wszystko w menadżerze urządzeń jest ok, lecz komp nie wydaje krzty dźwięku. Stery instalowane nie tylko do dźwiękówki, ale także do chipsetu. Po włączeniu muzyki niby coś leci, ale nic nie słychać... Mądrych proszę o radę, co robić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Masz ustawione wlasciwe urzadzenie wyjsciowe we wlasciwosciach dzwieku w panelu sterowania? Dzwiek nie jest wyciszony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Tak urządzenie jest dobrze wybrane. Dźwięk nie jest wyciszony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Spróbuj jakiś Realteków AC97, najlepiej starszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Kupiłem dźwiękówkę na PCI i mam problemy z integrą gdzieś. Już wszystko chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...