ChrisB Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 witam jak w temacie mam benq fp91gp (19'')lcd, ma okolo 2,5 roku, do godziny temu zadnych problemów nie było... nagle z góry zaczęły "spływać" fioletowe pixele... na czarnym ekranie widzę jak na chwilę rozbłyskują i zmieniają kolor teraz dodatkowo niebieskie i zielone z dołu... jakieś pomysły? monitor nigdy mi nie spadł, nie był uderzony, od dobrych 6 miesięcy nie opuszczał biurka. ktoś wie ile benqu daje gwarancji na monitory? (papiery gdzieś zgubiłem muszę dopiero je znaleźć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Jak ostatnio kupowałem BenQ to dali mi 3 lata. Nie wiem jak kiedyś. http://benq.pl/support/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 To wygląda oceniając na szybko jak zalanie z góry,jakby woda spływała zostawiając takie ślady,nic innego nie przychodzi mi do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 tak to wygląda, tyle że w 2 miejscach z dołu się tak samo zrobiło (tyle że sporooo mniej) co ciekawe dzisiaj rano zrobiło się trochę więcej pasków, a niektóre znikły oO no i na razie przestało się to powiększać (od paru godzin) na szczęście jest jeszcze na gwarancji, kuriera muszę zamówić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 jak dotykasz to cos sie zmienia?wyglada na zdychajace sterowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 tak, jak dotykam to się więcej pojawia u góry, z dołu prawie wszystkie się naprawiły oO wystarczy że ruszę monitorem to się kolejne pojawiają :/ ogólnie jutro lub pojutrze wysyłam go, mam nadzieję że z gwarancją nie będzie problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 heh, z dołu znikło całkiem wszystko - wygląda jakby nigdy nic się nie stało, z góry zaczyna blednąć (to fioletowe zrobiło się jasno różowe oO) pytanie - czekać czy wysyłać - i co mogło to spowodować? nie bardzo mi sie widzi wysyłanie monitora jeśli to była moja wina x.x dodatkowo te długie paski wczesniej sięgały poniżej połowy monitora, teraz tak max 1/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...