Demason Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Witam. Czy ktoś z ma już ten cooler i może podzielić się swoimi spostrzeżeniami na jego temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Możesz podać jakiegoś linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demason Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jest to jeden z coolerów firmy GlacialTech i chyba jeden z najcichszych jakie spotkałem na stronach producentów. Polski link do dystrybutora www.ntec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Pierwsze wrażenie robi świetne. Miedź pokryta złotem!!! :o To musi w ch... kosztować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 i co nadal nikt się o niem nie wypowie? Też szukam cichutkiego coolerka i właśnie mnie lekko zainresowały: Igloo 2500 - 80zł Igloo Silent Breeze -87zł jest jeden topic o igloo 2500 ale jakoś bardziej zmienił się w wątek o FRII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ja moge polecic Igloo 2410 cichy i jednoczesnie wydajny no i niedrogi :) Moj Athlonik 1700 XP chodzi cos ok. 1880 MHz a radiator pod cooler jest letni . Drugi przetestowany model to Igloo 2310 na Athlonie 1700 XP (niepodkrecany) - bardzo cichy i najtanszy - jak ktos nie podkreca kompa i bardzo ceni cisze to moze byc, cooler ten ma mniejsze gabaryty radiatora niz 2410 a tym samym bardziej sie nagrzewa (radiator jest dosc cieply), wiec jesli mam byc szczery to zalecam min. 2410. Qmpel sprawil sobie model Diamond pokryty warstwa zlota, ale jakichs rewelacji nie ma, a cena znacznie wyzsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...