pajak28 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam. Chciałbym się Was spytać, co sądzicie o najnowszej promocji Biedronki dotyczącej telewizora Denver 15,4 LCD? Cena jest zachęcająca, a przydałby się taki w pokoju zamiast starego dużego telewizora 14 cali. Ogólnie na promocje w Biedronce nie mogę narzekać, bo np. z nawigacji Navia jestem bardzo zadowolony, a ona też byłą bardzo tania. Czy warto więc wstać o 6 rano i czekać na niego pod Biedronką :lol2: ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) 400 zł to chyba nie tak źle, mnie też by się przydał jakiś telewizor, miałem jakieś 14 calowe ścierwo crt od Telestara, pochodził 3 lata, został zalany wodą, potem podziałał trochę aż wkońcu zanikł obraz, po uderzeniu z piąchy obraz jest, ale na chwilę. Zastanawiam się, czy nie kupić. Zdaje się, że to ten model: http://www.denver-electronics.com/pages/vi...2&menuGuid= EDIT To kupuję tuner zewnętrzny i podłączam do monitora i działa, komputer może być wyłączony, tak? ;) Edytowane 17 Lutego 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 kontrast i katy widzenia jak z pierwszych monitorow lcd. nie lepiej kupic jakis monitor 17/19" za ~250zl+ tuner zewnetrzny za 150? moze nie jest wszystko w kupie ale sadze ze obraz bedzie ladniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 To kupuję tuner zewnętrzny i podłączam do monitora i działa, komputer może być wyłączony, tak? ;) Dokładnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 kontrast i katy widzenia jak z pierwszych monitorow lcd. nie lepiej kupic jakis monitor 17/19" za ~250zl+ tuner zewnetrzny za 150? moze nie jest wszystko w kupie ale sadze ze obraz bedzie ladniejszy W sumie jakoś nie wpadłem na to. Hmmm, w taki sposób można by kupić jakiś monitor 16:9 powiedzmy 20 cali i do tego jakiś tuner zewnętrzny i głośniki. Minusem jest rozdrobnienie, ale do tego chyba nie będzie się trudno przyzwyczaić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Właśnie się zastanawiam nad kupnem tego taniego wynalazku (głównie jako TV). Jak tu może być z trwałością, gwarancja, uszkodzone piksele itp? Ktoś się orientuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuchuwa Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 to pewnie jak to sprzet w biedronce jak bedzie sie dobrze sprawowal to luzik a jak nie to na smieci nie bedzie zal chociaz za takie pieniadze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...