Skocz do zawartości
Lucky_Idiot

SUPER programik do podkrecania RADKOW

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zauwazylem zeby bylo cos o tym programiku na forum

http://www28.brinkster.com/chrisww1942/

wlasnie zabralem sie za krecenie mojego Radka powercolora 9100L (wiem syf :oops: )

pierwszy test przeszedl w 3dmark 2001 bez problemow

249@312, 369@416 - nie mam jeszcze WC na grafie wiec nie wiem czy da rade wiecej ale sie postaram- zysk w 3dmarku 10,41% (7860-->8679)

Zainteresowalem sie tym programen po artykule opisujacym podkrecenie 9600 pro

http://hardocp.com/article.html?art=NDY0LDE=

Ogolnie program jest fajniutki - ustawienia sa dla kazdej aplikacji osobno co daje niesamowite mozliwosci konfiguracji kompa - nie musi sie meczyc karta jka pracujesz w wordzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

testowałęś wcześniej inny program ? np. riva turner > chyba nie ma różnicy w O/C poza kompatybilnością z 9600pro:wink:

wynik core 567 mem 367.75 >> zabija, co by się działo, gdyby mieć takie zegary na 9700pro :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podkrecaja sie podobnie ale tutaj moge wybrac ustawienia dla kazdego programu osobno a nie tylko ustawienia glowne w panelu karty graf

- dla CS mam inne ustawienia dla Anarchy online inne dla gry strategicznej inne i to bez zmieniania czegoolwiek gdy chce robic cos innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie nie - czytajcie faq na ich stronie - moze jest to pewien problem bo nie ma obrazkow ale instaluje sie to tak - ten programik to program wsadowy czy jako to tam sie po polskiemu zwie i nie instaluje sie w panelu sterowania tylko w samym windowsie

wystarczy ze klikniesz prawym na program.exe ktory chcesz zmodowac i zauwazyc mozna ze w okienku pojawil sie nowy link 'create redlink"

klikasz i w kataloku z programem pojawi sie odpowiedni skrot do niego ze kiedy klikniesz na nim pp i dasz wlascwosci to bedziesz mial dostep do menu ustawien graficznych

tego we wlasciwosciach sterownikow karty nie trzeba ruszac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potwierdzam, ten "programik" jest super,

pokazują się zakładki (dx, opengl, itp.) na skrócie do danej gierki i można wszystko skonfigurować niezależnie - każda gierka inaczej a na dodatek oryginalne ustawienia sterowników pozostają nietknięte !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

etam mi sie i tak to nie przyda bo musze hogera uzywac ...no i mam win me rulezz (nie serio dla mnie najlepszy sys) a nie xp czy 2k ...a szkoda bo fajna ta opcja z ustawieniami dla karzdego programu ale w rage 3d tweak 3,8 v tez to jest :P we wczesniejszych tez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi