Lucky_Idiot Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Nie zauwazylem zeby bylo cos o tym programiku na forum http://www28.brinkster.com/chrisww1942/ wlasnie zabralem sie za krecenie mojego Radka powercolora 9100L (wiem syf :oops: ) pierwszy test przeszedl w 3dmark 2001 bez problemow 249@312, 369@416 - nie mam jeszcze WC na grafie wiec nie wiem czy da rade wiecej ale sie postaram- zysk w 3dmarku 10,41% (7860-->8679) Zainteresowalem sie tym programen po artykule opisujacym podkrecenie 9600 pro http://hardocp.com/article.html?art=NDY0LDE= Ogolnie program jest fajniutki - ustawienia sa dla kazdej aplikacji osobno co daje niesamowite mozliwosci konfiguracji kompa - nie musi sie meczyc karta jka pracujesz w wordzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 testowałęś wcześniej inny program ? np. riva turner > chyba nie ma różnicy w O/C poza kompatybilnością z 9600pro:wink: wynik core 567 mem 367.75 >> zabija, co by się działo, gdyby mieć takie zegary na 9700pro :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 podkrecaja sie podobnie ale tutaj moge wybrac ustawienia dla kazdego programu osobno a nie tylko ustawienia glowne w panelu karty graf - dla CS mam inne ustawienia dla Anarchy online inne dla gry strategicznej inne i to bez zmieniania czegoolwiek gdy chce robic cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 juz przystepuje do testow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 fajnie ze dziala tylko z Win xp i 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 wlasnie zauwazylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A jak ten RadLinker działa bo zainstalowałm go i coś nic się nie zmieniło jak go uruchomić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 A jak ten RadLinker działa bo zainstalowałm go i coś nic się nie zmieniło jak go uruchomić? we wlasciwosciach sterownikow karty pojawia nowa zakladka (clock rate) z dwoma suwakami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 nie nie nie - czytajcie faq na ich stronie - moze jest to pewien problem bo nie ma obrazkow ale instaluje sie to tak - ten programik to program wsadowy czy jako to tam sie po polskiemu zwie i nie instaluje sie w panelu sterowania tylko w samym windowsie wystarczy ze klikniesz prawym na program.exe ktory chcesz zmodowac i zauwazyc mozna ze w okienku pojawil sie nowy link 'create redlink" klikasz i w kataloku z programem pojawi sie odpowiedni skrot do niego ze kiedy klikniesz na nim pp i dasz wlascwosci to bedziesz mial dostep do menu ustawien graficznych tego we wlasciwosciach sterownikow karty nie trzeba ruszac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 potwierdzam, ten "programik" jest super, pokazują się zakładki (dx, opengl, itp.) na skrócie do danej gierki i można wszystko skonfigurować niezależnie - każda gierka inaczej a na dodatek oryginalne ustawienia sterowników pozostają nietknięte !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 etam mi sie i tak to nie przyda bo musze hogera uzywac ...no i mam win me rulezz (nie serio dla mnie najlepszy sys) a nie xp czy 2k ...a szkoda bo fajna ta opcja z ustawieniami dla karzdego programu ale w rage 3d tweak 3,8 v tez to jest :P we wczesniejszych tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...