baranek11 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Mam takie pytanie. Chciałbym przenieść smsy z telefonu SE K770i na komputer, gdyż pamięć telefonu wykazuje mi, ze jest zapelniona w 95% wiadomościami tekstowymi, a nie widzę opcji, zeby szło zapisywać na MS :/ Zainstalowałem SE Pc suite, ale nie widać, gdzie w pamięci telefonu są zapisane wiadomości :/ Zna ktoś wyjście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 do SE polecam MyPhoneExplorer. Ładnie kopiuje SMS'y z telefonu, tworzy archiwum i pozwala eksportowac SMS'y do pliku (i importować też ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 ok dziękuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...