kloda Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 witam 1. czy procek bardzo sie grzeje? co moze skutkowac glosno krecacym sie wentylatora przez caly czas pracy asusa, 2. czy ten wentylator to tylko na starcie tak robi (powiedzmy zawyje prze 1-2sek, slyszalem ze potrafi tak zrobic i nie wiem czy kazda sztuka tak ma czy to przypadki) a potem cicho pracuje (zona zwraca uwage na glosna prace) 3. ile trzyma na bateri jak przegladasz strony www i/lub pracujesz na pakiecie MS Office (pomijam juz ogladanie filmow i granie) 4. no i jak sie prezentuje matryca, tak zupelnie subiektywnie 5. jak prezentuje sie pod wzgledem jakosci wykonania, czy cos skrzypi, wygina sie itp 6. czy jestescie zadowoleni z tego modelu 7. i czy gry dobrze smigaja, czy bez problemowo jest jesli chodzi o sterowniki pozdrawiam ps wiem ze sa tylko sterowniki (te oficjalne) pod viste ps2 czyalem juz recka na http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Asus-X56Ta.12555.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Dzisiaj doszedł do mnie ten laptop i mam pytanie jak w nim włączyć BT?? Wszędzie pisze, że laptop ma moduł BT, jest nawet na obudowie narysowany, ale nie mam pojęcia jak go uruchomić, instrukcję już przeczytałem xx razy i nie znalazłem odpowiedzi. O tym, że się to niby włącza tym przełącznikiem pod touch padem to wiem, wiem też o sposobie Fn+F2, problem jednak lezy w tym iż nie mogę zainstalować sterowników bo instalator go nie wykrywa. Możliwe że jest uszkodzony?? Albo, że go tam nawet nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 myślę, że go tam nie ma skoro w żadnej specyfikacji ni widu, ni słychu - wstyd jak na obecne czasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...