PolandMET Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 witam troche sie zgubilem. Do lanparty na nf4 stery chipsetu bralem z nvidia, Teraz mam Intela, asus rampage formula x48 i na intelu nic nie ma do tego, same jakies male zipki a sterownikow nie znalazlem. sciagnalem cos z asusa i po zainstalowaniu komp nie wstal :) na szczescie winde mam testowo narazie. Przeciez chyba robia jakies aktualizacje ? czy mam poprzestac na tym co jest na cd do plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) tu wejdź http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-028823.htm i wybierz swój chipset a później stery ściągnij których potrzebujesz. mogłeś pytać w temacie o płycie. Edytowane 17 Lutego 2009 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 juz wiem, tu jest program co sam sciaga :) wiec troche inaczej niz w amd tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...