freeman Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Urwała się wajcha od zamykania (zasuwania) socketu. Procek się uruchomi na takim czy nie będzie stykał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Nawet nie próbuj. Wajchę można wymienić, trzeba tylko mieś starą płytę jako dawcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 (...)Wajchę można wymienić.(...) Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 rozbierając dawcę dowiesz się wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Nawet nie próbuj. Wajchę można wymienić, trzeba tylko mieś starą płytę jako dawcę. rozbierając dawcę dowiesz się wszystkiego. A co się może stać? Pytam bo ja sam wymątowałem sobie tą ramkę która trzyma procka i komp chodził normalnie. Jedyny problem był taki że przyciskając ręką cooler komp nie odpalał :razz: ale już prawidłowe zamotowanie coolera taki że wywiera nacisk na procka powodował że dziala normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesuss Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Mi też bez "wajchy" wszystko chodziło jak należy, ale lepiej zmontuj nową wajchę, tak na wszelki wypadek, jak tam wole żeby wszystko było, jak powinno być :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...