miki123 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Zastanawiam się nad kupnem dzwiękówki do mojego nowego nabytku logitech z-2300 :razz: karty mogą być na usb ale nie muszą cena to ok 250 zł mam kilka swoich propozycji : -Creative Sound Blaster Surround 5.1 za 220 zł nowa -Creative X-Fi Extreme Gamer za 230 nowa -Audigy 2 NX za 240 Refubisched za 240 -Audigy 4 używany za 220 zł Który wybrać ? albo co jeszcze w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja posiadam X-Fi Xtreme Music od 3 lat i jestem z niej bardzo zadowolony. Mam ją podłączoną do amplitunera 5.1 YAMAHA i gra rewelacyjnie. Na Allegro widze że są teraz po nie całe 200zł. Z tych kart które wymieniłeś moim zdaniem najlepszym wyborem będzie X-Fi Extreme Gamer. Audigy 4 też kiedyś miałem i nie zbyt polecam. X-Fi gra o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehiel Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) X-Fi Xtreme Gamer = X-Fi Xtreme Music. Na allegro jeszcze są Xtreme Music, ważne, żeby był to model sb0460...Generalnie tak jak napisał kolega wyżej, czy to będzie Gamer czy też Music, to powinieneś być zadowolony. Alternatywą dla nich może być Asus Xonar DX, albo D1, ale ich cena to ponad 300 zł... Edytowane 19 Lutego 2009 przez mehiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...