diabeelek Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam, jestem tutaj nowy więc przywitam się Zwracam się do Was z pytaniem jaki dostawca obsługuje internet na ulicy Mochnackiego. Jestem z poza Szczecina więc nawet nie wiem jak ta dzielnica się nazywa, zależy mi na podłączeniu tam neta tylko nie iplusa! Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Sprawdź na stronce UPC czy twoja ulica jest w ich zasięgu. Jeśli tak to możesz brać od nich net. Ja mam wersję 10Mb i mogę w sumie polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeelek Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 no wlasnie ja tez mam u nich 10Mb ale tam gdzie musze sie przeprowadzic nie obsuguja;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Sprawdż też w Espolu i GlobalConnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeelek Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Espol i GlobalConnect tez nie obsluguja, mecze sie z iplusem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Znalazłem jeszcze Baza Partner na Żółkiewskiego 20 (tel 914850621) lub BTS NET na Bogusława 40 (tel. 918866333) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...