turkuć Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Tak sie zastanawiam czy dobrze zainwestowalem 400 zl. obecnie temperatura 42 C ( surfuje po internecie i ogladam tvn na karcieTV), stress jakies 48 C config jak w podpisie, wszystko stabilnie chyba calkiem niezle daje sobie rade zwazywszy na 2250 MHz i 2.0 vcpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 no nie jest zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Temp nawet spox ale napiecie zabije Ci procka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 turkuć Powiedz na co wydales owe 400PLN, czyli jak wyglada twoj uklad (szczegolowo!!!) to ci bedziemy w stanie powiedziec, czy dobrze czy nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 no i jakbys jakies fotki zapodal to tez byloby spx :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 poszedlem na latwizne i kupilem gotowca - Zestaw MSC3 za 319 zl. + pompka Aquarium Systems MJ1000 i wąż Eheim 12/16mm zastanawiam sie nad blokiem na nb, bo nb na 8rda+ piekielnie sie grzeje, moze cos doradzicie, tylko tak do 50 zl. i przystosowany do węża 12/16mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 co do napiecia to mam licencje na zabijanie fotek niestety nie bedzie, brak cyfrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Głónwą zaletą WC jest cisza. Jak chcesz mieć zimnego proca to złóż FC, lub do WC dodaj peltka. U mnie założenia były takie: 1. Bezgłośna praca kompa 2. Pobór energii nie większy niż przed modyfikacją. Powodzenie w 100% Pomijając punkt 2 założył bym peltka co najmniej 150W i dodatkowy zasilacz do niego. Myśle że pieniądze wydane na WC to dobrze wydane pieniądze! Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 za tyle mozna FC zlozyc i jak sie zdobedzie sprezarke odpowiednia to tez cicho bezie(koszt mojego fc bedzie max 250-300zl czesci juz mam oprocz pozadnego skraplacza i parowniaka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...