kondi24 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 (edytowane) Witam Mam drobny dylemat. Kupiłem tv Samsung LE32A330. Mam zamiar kupić do niego kino domowe Samsung HT-X30. Jak myślicie czy to dobry wybór? Chce za jakiś miesiąc kupić xbox'a 360 i jak to będzie działać z tym kinem domowym....będe miał dźwięk podczas grania czy tylko kiedy będę oglądał dvd...podczas oglądania tv też będę miał dźwięk z głośników od kina??Może to banalne pytanie, ale wole się zapytać kogoś z doświadczeniem w tym sprzęcie. Mam jeszcze jeden pomysł. Mogę zamiast kina <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> głośniki od kompa(Creative Inspire P5800), a do komputera kupić Logitechy X-530. Wtedy wykorzystałbym dołączoną do nich przejściówkę i dvd(samsung DVD-P380) od starego tv...czy efekt bełby dobry i czy potrzebowałbym czegoś jeszcze oprócz tej przejściówki i kabli z zestawu do podłączenia głośników pod tv? Niestety mam dość ograniczony budżet, gdyż wynosi jedynie max 350zł za całe przedsięwzięcie. Edytowane 18 Lutego 2009 przez kondi24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...