Sens Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Mój brat ma takiego kompa: Athlon X2 4850e Gigabyte GA-M55plus-S3G 4X 1GB 667MHz (2x OCZ i 2X GOODRAM) GF 9600GSO 768MB Chieftec 400W Pogięta obudowa procomp Monitor 17" CRT Co by tu zmienić do 800zł?? Dodam, że mojego brata nie interesuje zmiana karty graficznej i dysków twardych. Komputer ma być do gier i filmów. Zastanawialiśmy się nad wymianą monitora na 19" LCD panorame, i zakup jakiegoś phenoma 3 i mobo AM2+. Nie wiem czy Chieftec wytrzyma oraz czy ram 667MHz będzie dobry. Z góry dzięki za pomoc. EDIT: Zapomniałem dodać, że mo br nie podkręca :P Edytowane 19 Lutego 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja bym proponował sprzedać CPU i mobo i kupić jakiegoś Phenoma II i płyte gł. pod niego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak nie podkręca,to sprzedaj mobo+cpu i kup Phenoma II x3 i do tego najtańsze mobo to obsługujące.Sprzedaj też monit i kup nowy i może jeszcze na budę nową starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Ok moniotr już kupiony- Samsung SyncMaster 2243NW 22" -579zł Zostało 200zł. Za tą kase mój br chciałby sobie kupić obudowe + nagrywarke DVD na Sata. Co polecacie, żeby nie przekroczyć budżetu ;) Brata nie interesują jakieś eee... 'futurystyczne' obudowy z monitorkami i jakimiś zaślepkami na napędy :P Buda może być używana, ale ważne żeby była w dobrym stanie i żeby nie była pogięta (jak buda brata xD). Aha i napędy są w kolorze czarnym. Z góry dzięki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Sharkoon Rebel 9 Eco, tania, dobrze wykonana i dosyć ładna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 No fakt jest ładna, ale troche za droga ;) Nawet używek na allegro nie ma ;( A co sądzicie o tej: http://www.allegro.pl/item560344274_obudow...czarna_wwa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polbo Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak najbardziej - obudowa godna polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Będziemy licytować używkę termaltejka, jak przekroczy budżet to kupimy tego Coolermastera. A teraz jaką nagrywarke DVD pod sata kupić do 90zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) taniej: samsung s223f drożej: pionek 216 Edytowane 19 Lutego 2009 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...