safix Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam szanowne grono Dostałem ostatnio wewnętrzny CZYTNIK KART PAMIĘCI i moje pytanie do tyczy problemu z przyłączeniem tego ustrojstwa :sad: Jest wyposażone w tyk 4 pinowy ,a moja płyta główna (SHUTTLE AV41P http://eu.shuttle.com/archive/en/av41p.htm#av41p ) posiada tylko wejścia jeśli się zorientowałem 9 pinowe. I wlasnie pytanie brzmi czy mam szanse na przyłączenie (wykorzystanie )tych wejść (wtyk 4 pinowy jest wąski )może można go podłączyć jag by na polowe wtyku….. Może bredzę proszę o poradę :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 wtyk w czytniku wykorzystuje jedno usb, a wtyk na mobo pozwala na podpiecie dwoch portow. sprawdz rozpiske pinow na mobo i w czytniku i przygotuj kabel tak, zeby pasowalo i podpinaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safix Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Czyli jest możliwość :rolleyes: a czy można prosić o rozpiskę jak i gdzie jaki kolor ,bo jednak mam jakieś złe przeczucie ze cos namieszam, nie należę do ludzi technicznych :mur: ,załączam fotki rozpiski z płyty głównej i foto wtyczki USB.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...