Rafal2!omu$$ Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 (edytowane) Witam, jakies pol roku temu sypneła mi się Vista. Jak ją insttalowałem to juz wczesiej doszukałem sie informacji co gdzie i jak trzeba wpisywac. Powtórzyłem te czynnosc i tym razem tyle ze teraz mam problem bo coś mi sie sypło z windowsem (dokładniej mx rgb). Nie wykrywa go nawet instalator XP! oczywiscie po tym numerze z cmd na vista pisalo ze jest blad /ntdrl czy jakos tak i jakis adres z literka z przodu (bodaj s) a reszta zer. Viste instalowalem na partycje na ktorej j wczesniej mialem (w zasadzie dalej była bo sie posypała i jej nie uzywałem) i nie miala z XP a ni XP z nia nic wspolnego. Mimo to coś jest nie tak bo XP znikł. Wie ktoś jak temu zaradzić? //EDIT Sprawe sam załatwilem. Zainstalowałem system na system, podmienilem folder "Windows" i system tak jak był tak jest :) Edytowane 22 Lutego 2009 przez Rafal2!omu$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...