sinus Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Jak ustawić zworki na 8RDA, żeby mieć 6 kanałów, szukałem już, ale zostały udzielone odpowiedzi w stylu "Ci którzy kupili 8RDA zostali nabici w butelkę, bo ta płyta ma tylko dwukanałowy dzwięk" A ja posłałem mejla do Epoxa i odpowiedzieli mi" Dear Customer, This mainboard supports 6 channel sound. Best Regards, Michael (FAE Team Manager) EPoX Europe Computer B.V E-mail : support@epox.nl Web : www.epox.nl I co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Razem z instrukcją do płyty powinna być errata, na której jest to opisane. O ile dobrze pamiętam wyjścia na kanały tylnie oraz center/sub włącza się w zaawansowanych opcjach miksera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Oki! dzięki :D A "mikrofon zapasowy" ma być włączony? i jak ustawić te zworki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Wyciszales wejscie i mikrofon ? Jesli nie to sproboj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Niestety dalej nic :-( Nikt nie próbował uruchomić 6 kanałów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 koledze nie chodzi o 6 kanalow (bo to ma zawsze wlaczone :lol: ) tylko o SS ktorego on nie posiada (mostek MCP i 8RDA(bez plusa) topic locked ;) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...