Hormonn Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam Potrzebuje przejściówkę taką abym mógł podłączyć dysk SATA do płyty gdzie są tylko gniazda IDE. Może ktoś używa takiej przejściówki i mógł by coś polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 mój temat. niestety mi nie udało się uruchomić napędu z kontrolerem pod vistą :/ pod XP dziala normalnie a pod vista juz lezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 mialem jakas zwykla lutowana to stwarzala problemy ale kupilem gigabyte i dziala elegancko apropo twojego tematu celin hormonn: http://www.allegro.pl/item561004973_przejs...de_to_sata.html nie wiem jak dziala raczej bym uderzal w kontroler na pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Potrzebuje jakaś przejscowke z która nie będą miał problemów, nie wazne czy na pci czy jakoś inaczej podłączaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 nie da sie przewidziec czy beda problemy czy nie. u jednej osoby dziala u innej nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...