Vidic Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam. Mam taki problem. Chcę zainstalowac na komputerze net framework w wersji 3.0 i wyskakuje mie taki bład: EventType : wap10setup P1 : 13855 P2 : 3.0.04506.30_waprtm_x86_sfx P3 : mc P4 : inst P5 : f P6 : dd_ca_installxwsregexe_x86.3643236f_fc70_11d3 P7 : 0 P8 : 1603 P9 : - P10 : windows communic Próbowałem już różnych sposobów i nic nie pomogło. Ściągałem z inego źródła, próbowałem zainstalować wersje 3.5, restartowałem kompa i nic nie pomogło. Mam Windows XP Home SP3. Aktualnie mam Net Framewokr 2.0. Proszę o pomoc jak zainstalować ten program. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Eventlog\Security\ServiceModel 3.0.0.0 Prawy click, uprawnienia, dodaj administarorzy i system..... Zainstaluj framework.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Dzięki, ale już sobie poradzilem w inny sposób. Odinstalowałem Service Pack 3 i wszystkie frameworki, potem zainstalowałem net framework 2.0, potem net framework 3.0 i na koniec zainstalowałem z powrotem Service Pack 3. Jednak teraz pojawił sie nowy problem. Komputer zwolnił. Po załadowaniu Windowsa musze odczekac z 45sek, żeby móc coś właćzyć. Wcześniej zajmowało to max 10 sek. Macie jakiś pomyśł jak to naprawić, bo defragmentacja nie pomogła ? Edytowane 22 Lutego 2009 przez Vidic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Podejrzyj sobie co procka obciąża. Na prawdę nie sensowniej byłoby strzelić formata od zera i zainstalować wszystko jak bozia przykazała? Zabawa z SP to już dość intensywnie grzebanie w systemie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...