beriam Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Do zamkniecia Edytowane 31 Maja 2009 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Szkoda, że się zraziłeś do DFI. Jak jedna padła to nie ma szans, żeby to samo stało się z kolejną. Mam nową z najwyższej serii UT na chipsecie p35 do sprzedania za 620 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Płyty Główne C2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Płyty Główne C2d czytałem, ale to dość świeży temat i mało rozwinięty, a wartościowych modeli pod intela jest zdecydowanie więcej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) nówki klykkk lub P5Q-E z używek P5K deluxe / P5K-E Edytowane 21 Lutego 2009 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) ja moge smialo polecic maximusa od asusa na x38 lub p5q [to okrojony maximus]. ze stajni dfi dk P35-T2RS , P45-T2RS lub X48-T2RSB. moze gigabyte ga-ds3r na p35? Edytowane 21 Lutego 2009 przez mobot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 podałem ten model gigabyte poniewaz dość mocno jest chwalony, powiem szczerze ze nie mailem do czynienia z asusem ani gigabyte bliżej... zawsze stawiałem na dfi, ale cóż widać ze trzeba zmienić orientacje :razz: będę zobowiązany za podanie dokładnej nazwy modelu, tak będzie łatwiej dla was i dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Weź P5Q-E lub PRO. Na żadnej się nie zawiedziesz. Wersje -E da się zmodować do deluxe (poprawcie jeśli się modele mi pochrzaniły). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zrazić się bo padł jeden egzemplarz - lol. Po prostu zdarzyło się. Od takich sytuacji jest gwarancja. Ja bym jednak trzymał się DFI. Szajsusowi i Gigazłomowi za to bym podziękował - dopiero tu w obu przypadkach można mówić o zrażeniu się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 1 sztuka Tobie padła?? To nie jest dużo..... W moim przyadku wolę nie liczyć ile razy mi DFI padla bo bedzie tego sporo. Bierz to co miałes i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) wiem, wiem, jedna uwalona sztuka nie przesadza o marce ... chodzi mi oto ze super dfi a ustawić ram na 1066 default graniczy z cudem :razz: przeglądałem sobie allegro i dwa modele dfi mnie zainteresowały (różnica w cenie od siga znikoma), co sadzicie o tych płytkach, warto ? DFI LanParty DK X48 Heatpipe 6Phaze clik DFI LanParty DK X48 Heatpipe clik Edytowane 22 Lutego 2009 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) A może Biostar Tpower I45: http://bachcomp.pl/2210,produkt,Biostar-TP...nku-na-P45.html Testowałem ją wczoraj i powiem że do O/C jest świetna, niewiele ustępuje DFI. Sam na nią poluję tylko cena trochę spora. Edytowane 22 Lutego 2009 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) całkiem, całkiem tylko ten wentyl mnie przeraza :razz: chyba jednak sprawie sobie Gigabyte GA-EP45-UD3P P45 clik a jak dfi wróci z serwisu pójdzie do ludzi ... Edytowane 22 Lutego 2009 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Daj znać na PW jak będziesz chciał ją opchnąć, wstępnie jestem zainteresowany. Powiem szczerze że ten Gigabyte jakoś do mnie nie przemawia, jakośc nie włożyli wysiłku w zaprojektowanie tej płyty, przy tej cenie brak ustawienia o 90 stopni portów SATA to już jest przegięcie. Może to jest drobny szczegół ale mnie razi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...