Skocz do zawartości
beriam

Do Zamkniecia

Rekomendowane odpowiedzi

ja moge smialo polecic maximusa od asusa na x38 lub p5q [to okrojony maximus]. ze stajni dfi dk P35-T2RS , P45-T2RS lub X48-T2RSB. moze gigabyte ga-ds3r na p35?

Edytowane przez mobot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podałem ten model gigabyte poniewaz dość mocno jest chwalony, powiem szczerze ze nie mailem do czynienia z asusem ani gigabyte bliżej...

zawsze stawiałem na dfi, ale cóż widać ze trzeba zmienić orientacje :razz:

będę zobowiązany za podanie dokładnej nazwy modelu, tak będzie łatwiej dla was i dla mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrazić się bo padł jeden egzemplarz - lol. Po prostu zdarzyło się. Od takich sytuacji jest gwarancja.

Ja bym jednak trzymał się DFI.

Szajsusowi i Gigazłomowi za to bym podziękował - dopiero tu w obu przypadkach można mówić o zrażeniu się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, wiem, jedna uwalona sztuka nie przesadza o marce ...

chodzi mi oto ze super dfi a ustawić ram na 1066 default graniczy z cudem :razz:

przeglądałem sobie allegro i dwa modele dfi mnie zainteresowały (różnica w cenie od siga znikoma), co sadzicie o tych płytkach, warto ?

DFI LanParty DK X48 Heatpipe 6Phaze

clik

DFI LanParty DK X48 Heatpipe

clik

Edytowane przez beriam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może Biostar Tpower I45: http://bachcomp.pl/2210,produkt,Biostar-TP...nku-na-P45.html

Testowałem ją wczoraj i powiem że do O/C jest świetna, niewiele ustępuje DFI. Sam na nią poluję tylko cena trochę spora.

Edytowane przez emilek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj znać na PW jak będziesz chciał ją opchnąć, wstępnie jestem zainteresowany.

Powiem szczerze że ten Gigabyte jakoś do mnie nie przemawia, jakośc nie włożyli wysiłku w zaprojektowanie tej płyty, przy tej cenie brak ustawienia o 90 stopni portów SATA to już jest przegięcie. Może to jest drobny szczegół ale mnie razi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi