mati_pl Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Problem pojawił się od kiedy wsadziłem drugą grafikę (HD2900XT). Problem objawia się tym że w niektórych programach, stronach z javą czy czatach nie widać niektórych rzeczy, np. na wp zamiast wypisanych osób na kanale są tam kawałki grafiki, okienek i jakiś szum, żeby było śmieszniej jak się kliknie gdziekolwiek to wyskakuje priv. W niektórych programach na javie nie widać zmian, np. jdownloader czasem nie pokazuje że coś się już ściągnęło a w katalogu siedzi od dawna;/ na kilku stronach nie mogę nic zrobić bo jest szum i mieszanka pociętej grafiki okienek;/ Szczerze nie wiem co zrobić, a robiłem już dużo: - stał XP 32-bit i 64-bit - crossfire on/of (na obu) - firefox, ie, safari - różne wersje javy jeszcze nie próbowałem instalować visty i wyjmować jednej z grafik (no ale tego drugiego z oczywistych powodów nie zrobię, a pierwszego nawet nie mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...