aqlla Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 od kilku dni szukam tu jakiegos info albo zdjec jak i z jakich materialow zrobic izolacje pod socketa i proca przeciw skraplaniu sie wody z bloku ale nie moge nic na ten temat konkretnego znalezc, moglibyscie podrzucic jakies info albo linka do jakies stronki gdzie znajde cos na ten temat? wiem ze jak temp wody nie bedzie nizsza niz temp otoczenia to nie powinno to zjawisko zachodzic ale nie wiem jak to bedzie wygladalo w praktyce, ci z was ktorzy maja chlodnice w budzie lub obok - konieczna jest taka izolacja czy moze wogole nie potrzeba takowej robic? kto z was musial sobie cos takiego zalozyc z w/w powodow? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Poszukaj na forum, sa takie informacje, wlacznie ze zdjeciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Poszukaj "CPU Insulation Howto" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 reed thx za wyczerpujaca odpowiedz ale kolejne pol dnia spedzilem na szukaniu bezskutecznie, przestan juz mnie meczyc i powiedz cos wiecej lukas dzieki za zainteresowanie ale nic nie znalazlem qrcze pomozcie mi cos wyszukac na ten temat albo powiedzcie czy taka izolacja jest konieczna do standardowego chlodzenia wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 jesli nie masz zadnych dodatkowych usprawnien w postaci peltierow to nie potrzebujesz bo kondensacja zachodzi tylko w przypadku gdy pat4z monogram, ktory defakto juz tu pare razy byl pokazywany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...