LukIT Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Planuje zakup jakiegoś dekodera do TNK (Telewizji na Kartę), na Allegro znalazłem coś takiego? Czy to dobry wybór czy będzie mi to działało? www.allegro.pl -> ferguson Co powiecie o tej funkcji PVR Ready? Używał może ktoś już tego? Proszę o jakieś porady może inne propozycje dekoderów bo jestem zielony w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Ferdek jest całkiem OK, można brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Witam ponownie wracam do tematu, ostatecznie zakupiłem dekoder Ferguson DF 9000 PVR. Posiada on dysk twardy 80GB i do tego mam TNK i powiem że jestem bardzo zadowolony. Dekoder jak za tak śmieszną cenę sprawuje się idealnie, ma jakieś małe mankamenty ale spoko. Jeśli by się ktoś zastanawiał to polecam. Teraz tylko zastanawiam się czy nie dało by się jakoś innych telewizji przy okazji pooglądać, może jakąś Cyfre + albo coś? Jeśli ktoś coś wie na ten temat to chętnie posłucham. :D Edytowane 28 Marca 2009 przez LukIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...