Kafarx Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Witam, chciałbym zmienić zasilacz na lepszy ( posiadam take me a chciałem podkręcić procka). Zależy mi na ciszy, stabilności napięć. Myślę o czymś takim : LINK lub link Edytowane 22 Lutego 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Jaki sprzęt? Popraw linki bo nie działają. Edytowane 22 Lutego 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Jaką masz konfigurację sprzętową? Ok. tej ceny polecam : BeQuiet SP 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) CPU : Intel E2180 @ 2.93GHz - ( niedługo więcej) Mobo: Asus P5K SE RAM : Geil DDR 2 2x 1GB - Niedługo upradke GPU : Gainward 8800GS 384MB 192bit - (kiedyś zmienie) HDD : Seagate Barracuda 7200.500GB/32MB Cache SATA2 Napęd: LG GH-22LS30 Linki poprawiłem ;) Zasilacz chciałem na przyszłość. Napewno niektóre części wymienie. Edytowane 22 Lutego 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Miguel podał ci przecież zasilacz. Też go polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Miguel podał ci przecież zasilacz. Też go polecam.Nie zauważyłem. 400W styknie jak bym chciał rozbudować troszke?? Co myślicie o tych które padałem?? Edytowane 22 Lutego 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Patrz na markę, a nie na ilość W w nazwie. Te co podałeś to tez bardzo dobre zasilacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Ten podany przeze mnie jest lepszym wyborem. BQ "robią" więcej, niż mają na tabliczce. Poza tym jest to zasilacz z wyższej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzięki za pomoc. Zasilacz kupie jak troche spadną ceny. Temat do zamknięcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Ceny nie spadną z dnia na dzień. Obecnie jest tendencja odwrotna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Ceny nie spadną z dnia na dzień. Obecnie jest tendencja odwrotna...A co proponujesz w niższej cenie?? Bo narazie takiej gotówki nie posiadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Antec EarthWatts 380W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 http://icomp.pl/produkty.php?sid=zasilacze_atx-135 Ja jak zwykle, w tym przedziale cenowym polecam Amacrox'a. Sam mam takiego, jest cicho i stabilnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja bym na twoim miejscu wziął tego pentagrama co ja mam ew. taniej moze byc ten Antec earthwatts, Antec pewna marka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 http://icomp.pl/produkty.php?sid=zasilacze_atx-135 Ja jak zwykle, w tym przedziale cenowym polecam Amacrox'a. Sam mam takiego, jest cicho i stabilnie :) http://allegro.pl/item561699133_pentagram_...2s_od_1_zl.html Heh a mnie dalej kusi Pentagram. Co możecie o nich powiedzieć są ciche?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Z tych wszystkich i tak najlepszy będzie Antec 380W. Amacrox AX-450, to konstrukcja taka sama, jak AX-400 / MC-350, a więc ma też podobną moc. Antec, to po prostu zasilacz z wyższej półki. Jeżeli cena aukcji z Pentagramem będzie podobna, jak teraz, to możesz jego wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Miguel707: jak z głośnością tego Antka? Będzie cichszy od swego czasu polecanego Pentragrama 460W (miałem go przez chwilę i niestety nie zachwycił)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Antec będzie cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Od psf 460 antek bedzie na pewno cichszy ale od cav raczej nie. Te wentylatory w nich są naprawdę niesamowite. Gdy pierwszy raz (nie)usłyszałem CAV-620 to pomyslałem, że wentyl jest padnięty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam pytanie czy nie będe żałować jak zakupie cav-500?? Niektórzy piszą, że jest cichy, a inni odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Żałować nie będziesz. Każdy ma inny słuch i dla jednego będzie cichy a dla drugiego nie. Jeśli chcesz 100% ciszy to szukaj minimum czegoś pokroju BeQuiet SP/Antec EW. Ale myślę że CAV 500W Cię zadowoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Temat do zamnięcia. Zakupiłem BeQuiet SP 450W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...