opti Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mam takie pytanko czy przy ustawieniu FSB 166 opcje AGP frequency zostawic na Auto (tak mam obecnie) czy recznie ustawic 66MHz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 na to samo wyjdzie :D nie ma różnicy, a jeśli nie ma różnicy to po co przepłacać ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 za prąd=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 ja tam dla bezpieczenstwa :) :lol: ustawilem se "na twardo" 66mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 dzieki... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...