HQ12 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 apropos czy macie problemy z plynnascia przetwazania grafiki na gf2 xxx na moim asusie 7700 pro podomnie jak na mx brata gry sie tna doslownie ale nie dla tego ze fps jest malo tylko dlatego ze ?????? a jak podlaczylem gf256 creative do mojego pc to no cuz poprostu miodzio!!!!!! dopiero przy duzej ilosci detali i wysokiej rozdzielczosci medal of honor zaczyna sie ciac a na prognozowanych ustawieniach dla mojego gf2pro chodzi lepiej niz na mojej asusowskiej a w colinie chodzi jakby szybciej poprostu az przyjemnie sie gra wynik w 3dm2k to niecale 6000!!!! wydaje mi sie ze seria gf2 jest zwalona!!! czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac update biosu czy cos!!???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Poprostu wina sterow. Posciagaj rozne o badaj jak chodza. Wiem, ze mozolna robota ale wyjscia innego nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 jesli o stery chodzi to bylo ich troche i na wszystkich to samo czy tylko ja mam taki problem a moze jestem taki pedantem ze byle co mi przeszkadza ale drazni mnie to jak cholera szczegulnie w cmr2 pozostale gry dzialaja znosnie ale jednak nie tak jak powinny! a tak jesli o sterach mowa to wy jakie uzywacie do gf2pro?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 mnie najlepiej gf2pro chodził najlepiej na 23.xx pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 23.11 - taki jest mój wybór. Może inne sterowniki są w niektórych rzeczach wydajniejsze, ale z tymi nie miałem nigdy problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 tak jak i u mnie 23.xx sa najszybsze ale co z tymi przycinkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 jak dla mnie 23.11 sa najbardziej dopracowane, wydajnosc nie najlepsza, ale tez zla nie jest. w calej mojej karierze no problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPit Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 A sprawdzałeś swoje karty graficzne na innej płycie głównej ? To dziwne że wszystkie dwójki chodzą źle u Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 wiesz co racja to racja nie mam jak sprawdzic na innej dopuki cos nie wygram na wgk) a na ecs'a nie zaloze mojego asusa))))))) tak wogule to sie przymiezam na zmiane na kt333 ale chodzi mi glownie o fsb 166 bo jak na moje dam 160 to hdd pada automatycznie)) a do danych bardzo sie przywiazalem wiec narazie nie eksperymentuje proc ustawilem na 145 i puscilem wygrzewanie na 20min) nastepnego dnia hdd zaczol nieprzyjemnie swistac( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 tak jak wszyscy zachwalają ja też używałem 23.11 chociaż ostatnio przesiadłem się na 21.88 i śmigają aż miło. Nie wiem podobno te wyższe dentki są już bardziej optymalizowane pod GF3 iGF4 ale czy to prawda ? tylko nvidia wie :!: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 pozwulcie ze sie przypomne moze wreszcie ktos zajzy kto ma taki sam problem co ja)))claytona)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...