Skocz do zawartości
HQ12

GF2 KLOPOTY HELP FACHOWCY

Rekomendowane odpowiedzi

apropos czy macie problemy z plynnascia przetwazania grafiki na gf2 xxx na moim asusie 7700 pro podomnie jak na mx brata gry sie tna doslownie ale nie dla tego ze fps jest malo tylko dlatego ze ?????? a jak podlaczylem gf256 creative do mojego pc to no cuz poprostu miodzio!!!!!! dopiero przy duzej ilosci detali i wysokiej rozdzielczosci medal of honor zaczyna sie ciac a na prognozowanych ustawieniach dla mojego gf2pro chodzi lepiej niz na mojej asusowskiej a w colinie chodzi jakby szybciej poprostu az przyjemnie sie gra wynik w 3dm2k to niecale 6000!!!! wydaje mi sie ze seria gf2 jest zwalona!!! czy jest jakis sposob zeby sie z tym uporac update biosu czy cos!!????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli o stery chodzi to bylo ich troche i na wszystkich to samo czy tylko ja mam taki problem a moze jestem taki pedantem ze byle co mi przeszkadza ale drazni mnie to jak cholera szczegulnie w cmr2 pozostale gry dzialaja znosnie ale jednak nie tak jak powinny!

a tak jesli o sterach mowa to wy jakie uzywacie do gf2pro??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co racja to racja nie mam jak sprawdzic na innej dopuki cos nie wygram na wgk) a na ecs'a nie zaloze mojego asusa))))))) tak wogule to sie przymiezam na zmiane na kt333 ale chodzi mi glownie o fsb 166 bo jak na moje dam 160 to hdd pada automatycznie)) a do danych bardzo sie przywiazalem wiec narazie nie eksperymentuje proc ustawilem na 145 i puscilem wygrzewanie na 20min) nastepnego dnia hdd zaczol nieprzyjemnie swistac(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak wszyscy zachwalają ja też używałem 23.11 chociaż ostatnio przesiadłem się na 21.88 i śmigają aż miło. Nie wiem podobno te wyższe dentki są już bardziej optymalizowane pod GF3 iGF4 ale czy to prawda ? tylko nvidia wie :!: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...