Skocz do zawartości
Rider

Przegrzej GeForca Wygaszaczem - LOL

Rekomendowane odpowiedzi

no niezle nieomylna super nv zapodala swoim fanom(bo tylko fan{poprawka bogaty fan} lub idiota kupi tego fxa) niezły prezencik powinny sie im popalic w pizd,u te grafy ciekawe czy by im nv zwrociła? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nvidia zginieeeee 8) Z tym wygaszaczem to niezłe jajca :D

Jeszcze Nvidia niezginełą kiedy my żyjemy - co nam obce Ati przemocą wzieła, FX'em odbierzemy :D

Nieeee - jak kocham takie posty "Nvidia to <pip>" "Ati to <pip>"

Każdy kupi to co lubi i wątpie, że ktoś kogoś zmusi, żeby niekupował Ati/Nvidie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nvidia zginieeeee 8) Z tym wygaszaczem to niezłe jajca :D

Jeszcze Nvidia niezginełą kiedy my żyjemy - co nam obce Ati przemocą wzieła, FX'em odbierzemy :D

Nieeee - jak kocham takie posty "Nvidia to <pip>" "Ati to <pip>"

Każdy kupi to co lubi i wątpie, że ktoś kogoś zmusi, żeby niekupował Ati/Nvidie.

Tak po namyśle to masz rację. To, że tak napisałem tyczyło się tylko i wyłącznie tego chłodzenia na FX'sie 9chodziło mi o to, że karta zginie), a nie tego, że cała firma poleci. Jeśli źle zrozumiałes mnie to sorry :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Keine problem :D

Byle, żeby na forum nie było burdelu :roll: :roll:

Ja lubie GF FX bo był robiony głównie przez pracowników byłego 3DFx'a.

Suszarka nie suszarka - to niema znaczenia. Ważne by karta działała dobrze, była wydajna itp.

Obecnie mam gf2mx który trzyma mi się już ok 4lat (kurde 550zł na niego poszło wtedy :() i do dziś jakoś się trzyma, ale chciałbym go zmienić. Gdybym kupił GF FX 5800Ultra to wiem że:

a)Musze do niego większe napięcie dać

b)Ew. zmienić chłodzenie

c)Będe miałgo przez kolejne 4-5 lat,a kupowałbym w "dojczland", bo kosztuje tylko 300Euro, a nie 2600zł (ok 597Euro!)

d)Nvidia będzie przekupywać firmy zajmójące się grami komputerowymi, by lepiej chodziły na kartach Nvidii, a co za tym idzie będe miał na dłużej karte graficzną tzn. rok moze 2 więcej.

Niechce tu wywoływać wojny, tylko chciałem przedstawic mój pogląd na temat NV.

BTW: Niektóży mówią, że GF FX pracuje jak odkurzacz - ok jak to działa jak Electrolux Ultra Silencer to chyba na + wychodzi Ge Force'owi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He ci kolesie z 3Dfxa!He he he!Teraz kilku decydentow wzielo sie do rozbrajania Nvidii od srodka:)Pewnie niedlugo Ati wykupi Nvidie z bylymi pracownikami 3Dfxa i znow zacznie sie rozpizdzanie kolejnej firmy od bebechow :lol: bo koledzy ze ŚP 3Defixa przejda do Ati! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi