Rider Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Tu macie link do stronki : http://newsroom.chip.pl/news_59358.html No czegos takiego to chyba jeszcze nie bylo - Calkowita kompromitacja Nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 :lol: :lol: :lol: ja poprostu kocham te odkurzacze z nvidi :lol: :lol: :lol: kurde kupujesz sobie karte za ponad 2000zl a tu zonk - spali sie w prostym wygaszaczu :P :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 no niezle nieomylna super nv zapodala swoim fanom(bo tylko fan{poprawka bogaty fan} lub idiota kupi tego fxa) niezły prezencik powinny sie im popalic w pizd,u te grafy ciekawe czy by im nv zwrociła? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 no konkret ;) dobrze że nic mi wiatraczka na antku nie wyłączy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A może by tak przed założeniem tematu trochę poszukać. Ten sam temat na sprzęcie był wczesniej http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 nom jest identyczny TOPIC na sprzecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 byyyyylooooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Wstyd dla Nvdii :) Taka jopa że chej (Był ten Topic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Kurde patrze w cenniku niemieckim i Gf FX5800Ultra kosztuje ok 300Euro Fajnie na nasze to jest 1305 zł , a w tej cenie mam w Polsce Radeona 9700 :evil: :evil: eh BTW: tutaj sterowniki dały kape Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 bbbbbbyłooooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 byyyyylooooooo kiedy ??? i dla kogo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nvidia zginieeeee 8) Z tym wygaszaczem to niezłe jajca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nvidia zginieeeee 8) Z tym wygaszaczem to niezłe jajca :D Jeszcze Nvidia niezginełą kiedy my żyjemy - co nam obce Ati przemocą wzieła, FX'em odbierzemy :D Nieeee - jak kocham takie posty "Nvidia to <pip>" "Ati to <pip>" Każdy kupi to co lubi i wątpie, że ktoś kogoś zmusi, żeby niekupował Ati/Nvidie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Nvidia zginieeeee 8) Z tym wygaszaczem to niezłe jajca :D Jeszcze Nvidia niezginełą kiedy my żyjemy - co nam obce Ati przemocą wzieła, FX'em odbierzemy :D Nieeee - jak kocham takie posty "Nvidia to <pip>" "Ati to <pip>" Każdy kupi to co lubi i wątpie, że ktoś kogoś zmusi, żeby niekupował Ati/Nvidie. Tak po namyśle to masz rację. To, że tak napisałem tyczyło się tylko i wyłącznie tego chłodzenia na FX'sie 9chodziło mi o to, że karta zginie), a nie tego, że cała firma poleci. Jeśli źle zrozumiałes mnie to sorry :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Keine problem :D Byle, żeby na forum nie było burdelu :roll: :roll: Ja lubie GF FX bo był robiony głównie przez pracowników byłego 3DFx'a. Suszarka nie suszarka - to niema znaczenia. Ważne by karta działała dobrze, była wydajna itp. Obecnie mam gf2mx który trzyma mi się już ok 4lat (kurde 550zł na niego poszło wtedy :() i do dziś jakoś się trzyma, ale chciałbym go zmienić. Gdybym kupił GF FX 5800Ultra to wiem że: a)Musze do niego większe napięcie dać b)Ew. zmienić chłodzenie c)Będe miałgo przez kolejne 4-5 lat,a kupowałbym w "dojczland", bo kosztuje tylko 300Euro, a nie 2600zł (ok 597Euro!) d)Nvidia będzie przekupywać firmy zajmójące się grami komputerowymi, by lepiej chodziły na kartach Nvidii, a co za tym idzie będe miał na dłużej karte graficzną tzn. rok moze 2 więcej. Niechce tu wywoływać wojny, tylko chciałem przedstawic mój pogląd na temat NV. BTW: Niektóży mówią, że GF FX pracuje jak odkurzacz - ok jak to działa jak Electrolux Ultra Silencer to chyba na + wychodzi Ge Force'owi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 He ci kolesie z 3Dfxa!He he he!Teraz kilku decydentow wzielo sie do rozbrajania Nvidii od srodka:)Pewnie niedlugo Ati wykupi Nvidie z bylymi pracownikami 3Dfxa i znow zacznie sie rozpizdzanie kolejnej firmy od bebechow :lol: bo koledzy ze ŚP 3Defixa przejda do Ati! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ale idiotyzm. No cóż Nvida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...