Havoc Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Mogę dziś zamienić swojego Huntkeya HK350AP po FanSwapie na OCZ StealthExtreme 500. Jak to wygląda względem cisza wydajność? Różnica w mocy jest bezdyskusyjna, tylko czy na pewno się opłaca? Może akurat te OCZ-ty mają jakieś złe opinie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Z tabliczki wynika, że ma jedynie 329,5W na 12V. Demonem ciszy, to on nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Mhm. Dla porównania mój Huntkey jeśli ma 219W bodajże. Więc nie ma nawet o czym rozprawiać. Ale raczej nie umknęły mojej uwadze żadne posty na forum typu OCZ Stealth spalił się wraz z resztą kompa podczas byle przepięcia w gniazdku? ;-] Huntkeya lubię i ufam mu [zresztą ma opinię jednego z najlepszych w tym segmencie, dlatego się zastanawiam], nie zawiódł mnie w czasie 2 lat współżycia ;) Ale ten OCZ może mi się przydać na przyszłość....doradźcie proszę krótko czy jest sens i warto zmieniać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Wymienić (bo się opłaca), i sprzedać i kupic coś porządnego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Też nie głupi pomysł. No dobra, zmienione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...