szk Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Chciałbym zapytać co sądzicie o tym zasialaczu? Thermaltake PurePower W0011R 480W Link Warto go kupić za około 160? Edytowane 5 Marca 2009 przez szk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie warto. On ma bardzo słabą linię 12V i cichy nie jest - przy zerowym obciążeniu ma już 25dB, a nie 17dB jak jest podawane. Za tyle kup : Antec EarthWatts 380W. PS. Do jakiej konfiguracji sprzętowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szk Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) W tej chwili jestem w trakcie zmiany sprzętu MOBO: Asrock 4CoreDUAL-SATA2 (zmienię gdy zakupię nowszy ram i grafike na pcie) CPU: Pentium D 820 2,8GHz - chcę go podkręcić do 3,2 lub więcej (chłodzenie Aero Xfire) GPU: narazie stary radeon 9550 - planuję zakup GF 8600+ lub coś za ok 150-180zł Ram: Goodram 2x512 DDRI - zmiana na DDRII 2Gb jeszcze nie wiem jakie Zasilacz: w tej chwili jadę na mustangu 450... Potrzebuję dobrać jakiś porządny zasilacz do przyszłej grafiki i do OC procka. Ewentualnie jaką grafikę byście polecili? Dziękuję za wszelką pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Antec Basiq 500W BP500U będzie lepszy od Antec EarthWatts 380W bo mogę mieć go w podobnej cenie (ok 150zł ) Edytowane 23 Lutego 2009 przez szk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemator Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Ja bym polecał zasilacz TACENS Radix Ii Smart - 420w . Jest to bardzo cicha i wydajna konstrukcja. Dzięki wentylatorowy 14cm jest on naprawdę cichy. Dodatkowym atutem są odpinane kable oraz jego piękny czarny kolor. Spokojnie pociągnie twoją konfigurację oraz zapewni dobre i stabilne OC. Dodatkowo można sprawdzić na skąpcu, jak jego cena spała w dół. Niedawno kosztował ponad 300zł, a teraz nie całe 170. Edytowane 26 Lutego 2009 przez cemator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szk Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Zakupiłem w końcu Antec Basic 500W Kupiłem go za 95 zł (nowy, 24 miesiące gwar.) Od paru dni go używam, niestety nie jest zbyt cichy ale napięcia trzyma dużo lepiej od mustanga (sugeruję się tylko programami mierzącymi napięcia, nie mam miernika:/) Co sądzicie o moim zakupie? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...