Wolf_Lub Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam. Po pierwsze chciałbym się przywitać - jestem tu nowy :)) I odrazu pytanie- mam procek Athlona 1,7XP+ 0,13 JIUHB0308 i niewiem którą do niego wybrać płytę - Shuttle AK31 (KT266A) czy też Asus'a AV7333-x. Na asusie procek wogóle niereaguje na podkręcanie, natomiast na Shuttle kręci się wmiare ale niewykrywa go bios (unknown processor at 1751 MHz). Mogę sobie wybrać jedną z tych płyt - pewnie wolałbym asus'a ale jak go zmusić do kręcenia procka??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 1witam 2czemu akurat te 2 3epox rda bym polecił abo jakie inne mobo wmiare tanie na nf2 4 na przyszlosc uzyj opcji szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf_Lub Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Bo tyko te dwie mam do wyboru . . puki co :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...