bender83 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Przymierzam się do zmiany obudowy na coś praktyczniejszego i ładniejszego niż moja stara buda (jakiś Logic Concept). Po wielu godzinach przeglądania i analizowania wybór padł na Cooler Master Centurion 590. Zanim jednak ją kupię chciałbym się dowiedzieć o kilka rzeczy: 1. Czy wejdzie do niej bez problemu Scythe Ninja? 2. Czy kable można poprowadzić za płytą główną? 3. Czy można wyłączyć podświetlenie stockowego wentylatora (to w sumie szczegół, zawsze można zmienić)? 4. Czy jest na tyle długa, że napęd optyczny "normalnej" długości wejdzie bez problemu i nie będzie dotykał płyty głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 1. Na styk. 2. Tak 3. Można, ale tylko przez odcięcie przewodów. 4. Bez problemu, jest długa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 co do punktu numer 3 to polecam wymianę wentylatorów od razu ... każda obudowa nawet za 1000zł ma wentylatory po 10zł MAX które jak dla mnie nie nadają się do niczego ... U siebie wymieniałem od razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...