skwarek2 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Kupiłem kartę sieciową Asus NX1001, podłączyłem, wykryło, zainstalowałem stery z CD (bez atestu) na Win Home. Jak podpoiłem kabel karta nie świeci w ogóle, konfiguracja sieci nic nie daje na wszystkie sposoby. A naprawa połączenia nie działa , bo "Nie można zbadać ustawień protokołu TCP/IP". Możliwe jest że ta karta gryzie się z padniętą, wbudowana, wyłączona karta z mobo (Asus P5B-E)? A mam net 10Mb przez ruter z WiFi (2 lapki Wi, moja skrzynia kabel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) ja musiałem wpisać do nowej adres mac Edytowane 23 Lutego 2009 przez IGREK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarek2 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 ja musiałem wpisać do nowej adres macDzięki bardzo Y, pomogłeś jak mogłeś! :D Ps Cod 2/4 i do przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...