memphis94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Mam pytanie czy lepiej kupić accelero s1 czy palit? a może jakieś inne??Jednym słowem szukam jakiegoś bardzo dobrego chłodzenia dla Gf nvida 8600Gt... Dane techniczne 8600GT z góry thx za all... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadGow Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Palit z tego co wiem, chłodzeń nie produkuje. AC Accelero S1 Rev2 + 120mm to świetne, niedrogie chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis94 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Palit z tego co wiem, chłodzeń nie produkuje. AC Accelero S1 Rev2 + 120mm to świetne, niedrogie chłodzenie Wiem że to chłodzenie jest dobre i również bardzo tanie a budżetu nie określam bo interesuje mnie koszt a jestem zainteresowany accelero s1 + ten wentyl ale także chciałem się przekonać że naprawdę jest bardzo dobrym chłodzeniem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...