eragonek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 (edytowane) Capcom w końcu ujawnił co to za grę ma w produkcji :) . Zapowiedziano drugą część gry dla której kupiłem konsolę. Garstka informacji o których powiedzieli twórcy: -Część 2 dzieje się 10 lat po wydarzeniach w jedynce -Będziemy biegać w tropikach -Będzie coop dla 4 graczy - Będzie dodany system przyklejania się do ściany, znany z GoW . Trailer: Edytowane 23 Lutego 2009 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Fajnie , zwlaszcza ,ze jedynka to jeden z niewielu FPS/TPSow jakie mi sie podobaly w ostatnich latach. Na razie potwierdzili tylko wersje x360 , ale licze ,ze beda konsekwentnii i dadza tez wersje PC jak wszystkich innych swoich ostatnich tytulow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Nowe screeny - > http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=136566 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Muszę przyznać, ze ciekawie to wygląda :) Moje pytanie, warto zagłębić się w pierwsza cześć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Dla luźnej, przyjemnej rozwałki w ładnej oprawie graficznej moim zdaniem warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Muszę przyznać, ze ciekawie to wygląda :) Moje pytanie, warto zagłębić się w pierwsza cześć? :) Warto, jeden z przyjemniejszych shooterow ostatnich lat. I przynajmniej banda pudzianow nie trzeba ganiac po mapie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Filmik ukazujący rozgrywkę - zapowiada się naprawdę soczyście . :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na rynku jest już demo. Można zagrać singla bądź w 4-osobowym coopie. Warto się zainteresować, bo całość prezentuję się naprawdę miodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...